Koel en vriescellen

-----------------------------

Koel en vriescellen industrieel en supermarkten :
Panelen koel en vriescellen : isocab panelen zijn sandwichpanelen, bestaande uit twee bekledingsplaten waartussen onder hoge druk polyurethaan hardschuim geschuimd is. Alle panelen hebben op de zijkant een dubbele tand-groef verbinding. Minstens om de 600 mm is een kunststofpaneelaansluiting voorzien, die toelaat twee panelen stevig en hermetisch aan elkaar of aan een hoekstuk te verbinden, waardoor een stevig, stabiel en vormvast geheel ontstaan.

Koel en vriescellen residentieel :
De residentiële koel en vriescellen zijn deaal voor het bewaren van levensmiddelen, bederfelijke producten in een restaurant, apotheek, ziekenhuis, slager, bakkerij, bloemenshop.. Ja, zelfs voor privé-doeleinden! Dit is de ideale oplossing voor elke situatie waar de temperatuur constant en gecontroleerd moet zijn voor kleine en middelgrote hoeveelheden van bederfelijke producten die gevoelig zijn voor hoge temperaturen. 


Koeltechniek - koel en vriescellen

Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie