Privacy beleid

-----------------------------
Catalogus > Privacy beleid >

Privacyverklaring

De nieuwe Privacy wetgeving in Europa is van toepassing vanaf 25 Mei 2018

Keysers koeltechniek bvba Antwerpsesteenweg 373 2390 Westmalle Btw Nr: 0423.894.651 kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Keysers koeltechniek bvba,

 en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan Keysers koeltechniek Bvba verstrekt.

Keysers koeltechniek bvba kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

 

- Uw voor- en achternaam

- Uw adresgegevens

- Uw telefoonnummer

- Uw e-mailadres

- Uw IP-adres

 

WAAROM KEYSERS KOELTECHNIEK BVBA GEGEVENS NODIG HEEFT

Keysers koeltechniek bvba verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te

kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te

kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

 

Daarnaast kan Keysers koeltechniek bvba uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het

uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht.

 

HOE LANG EN WAAR KEYSERS KOELTECHNIEK BVBA GEGEVENS BEWAART

Keysers koeltechniek bvba bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de

doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet

langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Alle data

wordt opgeslagen in een Microsoft 365 omgeving. Alle draagbare toestellen die uw

gegevens kunnen bevatten, zijn versleuteld en kunnen vanop afstand worden gewist.

 

DELEN MET ANDEREN

Keysers koeltechniek bvba verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is

voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke

verplichting. In elk ander geval worden gegevens niet doorgegeven aan derden zonder uw

voorafgaandelijke actieve goedkeuring.

 

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van Keysers koeltechniek bvba worden algemene bezoekgegevens bijgehouden,

waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw

browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en

klikgedrag op de website.

 

Keysers koeltechniek bvba gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren.

Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden

verstrekt. Een deel van de website is gehost bij IDcreation. Een ander deel van de site

wordt gehost door Plenion

 

Keysers koeltechniek Bvba heeft Google geen toestemming gegeven om via Keysers koeltechniek bvba

verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen wanneer de wettelijke voorwaarden dat toelaten.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@keysers-koeltechniek.be samen met een kopie van de voorkant

van uw identiteitskaart. Keysers koeltechniek Bvba zal zo snel mogelijk en uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

 

BEVEILIGEN

Keysers koeltechniek bvba neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende

maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en

ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.  Gegevens die via de website van CT Interactive

bvba worden uitgewisseld maken gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te

borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat

uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer

informatie wenst over de beveiliging van door Keysers koeltechniek Bvba verzamelde

persoonsgegevens, neem dan contact met Keysers koeltechniek Bvba  op via

 

Info@keysers-koeltechniek.be

Keysers koeltechniek bvba

Antwerpsesteenweg 373

2390 Westmalle

BTW nr: 0423.894.651

Tel: 0032(0)33121874

 

 

KLACHTEN OF MELDINGEN

Mocht u om een of andere reden het gevoel of bewijs hebben dat wij uw gegevens niet correct behandelen, kan u dit melden aan Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer (Drukpersstraat 35, 1000 Brussel - commission@privacycommission.be).




Terug
Deze website wilt gebruik maken van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Gelieve aan te geven of u deze cookies al dan niet wenst te aanvaarden. Aanvaarden Meer informatie